Бившият депутат от Продължаваме промяната Александър Дунчев и екипът на партията

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Александър Дунчев и екипът на партията
Коментари Харесай

Александър Дунчев и ПП в София-област бесни на ръководството: Сложили човек на ДБ начело на листата

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната "  Александър Дунчев и екипът на партията в София област упрекнаха Политическа партия в измяна. Това излиза наяве от обява във фейсбук профила на Дунчев. Скандалът избухна поради първото място в листата на София - област, обещано на Демократична България. Пръв в обществените мрежи го разбуни природозащитникът Атанас Русев, атакувайки  " наглите бели якички от Харвард ".

 

Ето и хронологията на абсурда

 

Дунчев написа във Facebook:

 

" Atanas Rusev разбуни духовете и повдигна въпроси за изборите, които се надявах да сметем под масата, с цел да вървим напред без доста звук. Но е прав. Има решение на ИС на Политическа партия лидерът за София област да бъде към този момент от Демократична България.
 
Fair enough. Но за жалост това решение и методът, по който е взето, бе общопризнат от екипа на Политическа партия в София област като измяна, с която не могат да продължат заради загуба на доверие. И се наложи да предпочитам: екипът или решението на ИС. Не беше мъчно... Вие кое бихте избрали? ", написа той. 

 

Публикацията му обаче бе предшествана от друга - на Атанас Русев.

 

За проблемите в новоизпечената коалиция Политическа партия - Демократична България сигнализита природозащитникът Атанас Русев, изнасяйки във Фейбсук поверителни неща от кухнята на Политическа партия, а точно - че софийската организация на партията е недоволна от това, че листата ще се оглави от човек на Демократична България, а не от емблематичното лице на Политическа партия в битката с опазването на природата - Александър Дунчев.

 

Ето какво написа Атанас Русев в четвъртък във всички екозащитни групи, в които взе участие или управлява (правописът е запазен):

 

" Изглежда, че единственият човек в последните два Народното събрание, който се бореше и бори всеки ден по всякакъв начин за опазването на Природата на България, който ЕДИНСТВЕН се изправи в отбрана на горите на България, Александър Дунчев, ЩЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ЛОВКО от личната си партия за идващите избори, тъй като най-вероятно към този момент толкоз мощно свети в очите на хората като ЕДИНСТВЕН ПОЧТЕН, че би трябвало да му се изрежат изцяло крилата, с цел да напусне политиката, с цел да може на негово място да дойдат някакви мазни управляеми послушковци.

 

Такова е същинското лице на ПОДМЯНАТА. Наглите бели якички от Харвард, (някой от тях даже се направи на природозащитник, с цел да добие популярност), които излъгаха тотално очакванията на нас елементарните жители, и в този момент, вечно ЗАБРАВИЛИ за Природата (всъщност те в никакъв случай не са знаели даже смисъла на тази дума), още веднъж " творят " следващата адска бедност.Поредното изменничество, с което като тяхна присъща линия, само ще бъдат запомнени. Толкова си могат очевидно алчните само за власт. Която имаха в обилие, само че... Тотален неуспех.

 

Те ми били " ДОБРИТЕ СИЛИ ". Колко корупция, измами, бизнес ползи, зависимости, изменничество, остарели скелети, нови скелети, са ви лицата на тези " положителни сили "???....Или всички до един?

Не се напъвайте толкоз. Вие сте просто следващите ОТВРАТИТЕЛНИ СИЛИ, не просто неприятни и черни, а ОТВРАТИТЕЛНИ "

Няколко часа по-късно пристигна и потвърждението на самия Александър Дунчев, което публикувахме нагоре, както и обвиненивто в измяна от негова страна към " Продължаваме промяната ".

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР